Tema: garancija
View Single Post
Staro 02.12.2007., 16:31   #6
Old Iggy
Premium

Old Iggy's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Oooooooooodlično...hvala

Možeš li mi još odgovoriti da li se na recovery particiji tog HP-a nalazi windows vista s pratećim programima? Naime, recovery služi da b ise windowsi vratili u prvobitno stanje ukoliko se nešto desi na drugoj particiji, pa pretpostavljam da mogu npr. instalirati XP, pa sa godinu dvije preko njega opet snimiti vistu s recovery-a? Nisam dobio nikakve CD-e ili DVD-e s laptopom, pa mi je to važno, a ne da vista ode u nepovrat. NAravno, napravit ću si i image diska s acronisom, ali me svejedno zanima ovaj recovery.
Na recovary particiji se nalazi paket koji je potreban za povrat stanja (OS + aplikacije) prijenosnika u situaciju kad si ga prvi put otvorio.
Prije toga, neki proizvodjaci imaju aplikaciju koja radi komplet CD-ova ili DVD-ova koja radi istu stvar.

Citiraj:
Autor Morpheous Pregled postova
Još jedno pitanje, ali ovo je stvarno zadnje
Ako npr. kupim novi HDD od iste firme (veći), da li će mi oni besplatno napraviti image mog starog harda iz laptopa i staviti ga na novi, je opet....nisam dobio nikakav DVD,a recovery particija je ipak važna za laptop. hvala i pozdrav
Besplatno, sumnjam. Posebno zato jer je nekad ta particija u posebnim formatima i ne da se samo tako klonirati. Nekad tu ima dosta posla.