View Single Post
Staro 02.12.2007., 13:29   #8
morrak
mali od pile
Moj komp

morrak's Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor pipe Pregled postova
Kako ces na tu plocu stavit kartice u SLI???
ono ploča je SLI ready, 2xPCI-E???? blah

@Adisabeba
sve je bilo pet kad sam kupio komp, ali kad sam vidio da mi crysis nije igriv iznad medium detalja, poludio sam, plus još hellgate koji mi se učitava duuuugo, ono, komp koji je trenutno na vrhu (recimo) pa da u novoj igrici tak loše prođe...
malo djeluje depresivno
(ovo sve pričam sa GTSicom)
u međuvremenu sam prešo crysis, ali nije isto na grafici da je igrivo i na grafici da je lijepo...

ćemu imat komp za 12k kn kad se na njemu sa novom igricom osjećam ko na starom sempronu 2,5 i igrama od prije pol godine koji sam prije tri godine platio 2500kn??

nego, onaj GTX je predviđanje, ali gledam malo testove GTS SLI i 3870 CF i GTXa i nekak sam sve skloniji nabaviti još jednu GTSicu i napraviti SLI. na rezama 1600+ (a ja sam fiksiran na 1600x1050 LCDom) SLI ove dvije radi jednako ili do 30% bolje od GTXice...

(možda bi i uzeo 3870 CF da nemam već jednu GTSicu, ali opet onda bi u igri bio i GT SLI...)

jedino je pitanje kako će to izgledati kad DX10 počne žvakati memoriju grafičke...jer DX9 je blag, ali DX10 je budućnost...
možda me to i hebe sad, pošto crysis i hellgate igram na DX10... baš ću probat na DX9...
morrak je offline   Reply With Quote