Citiraj:
Autor morrak
8800GTX/768MB ili 8800GTS/320MB+8800GT/512MB u SLI-u
daklem, imam problem. imam skoro novu gtsicu (dovoljno novu da je nova, ali nedovoljno novu da je vratim za zamjenu) ali mi nije dovoljno jaka, tj prisiljen sam koristiti visoku rezoluciju LCDa pa nema dosta memorije na grafi.
stoga je pitanje pošto nemam iskustva sa SLIem, da li je bolje prodati GTSicu i kupiti GTXicu i imati samo nju ili ostaviti GTSicu i nadokupiti ili još jednu GTSicu ili kupiti GTicu i spojiti te dvije u SLI???
SLI experts, say your stuff...
|
Nista od toga. Neznam za koje igre ti je tvoja kartica preslaba ( osim Crysisa) a ocito je da nemas para na bacanje inace nebi trazio savjet. Prodavat karticu ili kupovat novu za sli je bacanje novaca. Ostavi si tu karticu i pricekaj 3 mjeseca da izadje nova generacija kartica i onda kupi. 90% igara koje ce izaci u skoro vrijeme su to portovi s konzola tako da ako ti je bitan gaming najbolje bi ti bilo uzeti konzolu. Za vecinu igara tvoj sadasnji PC je dovoljan (tih nekoliko nadolazecih strategija za koje ti treba mis). To ti je moj savjet a ti napravi kako hoces. Ja imam GTX od kad je izasla i jedina igra u tih godinu i nes dana koja je moze iskoristit je Crysis. Sve ostale igre su radile jako lijepo na 1950 ili su bili portovi s konzole. Ali ti napravi kako ti zelis.