Tema: Crysis
View Single Post
Staro 02.12.2007., 12:10   #932
Hrwoye
Premium
Moj komp

Hrwoye's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Mladenxy Pregled postova
Odigrao.I deinstalirao,igra je dobra ali za moj ukus prearkadna.Napucavanje je više manje bez neke taktike.Totalno je linearna.Far Cry je imao odlične eksterjere ali isto tako odlične interjere i napete borbe na oba područja.Ova igra osim ono malo na kraju u brodu se svodi isključivo na otvorene prostore.
Posebno bi u ovoj igri istaknuo odlične eksplozije.Onaj nivo unutar one pečine kada si u bestežinskom stanju je dosadan do bola.Taj dio mi nema nikakve veze sa ostatkom igre.Igra ima filmski ugođaj što volim ali to je ujedno i mana jer kada jednom odigraš igra gubi jako puno na draži i nemaš neki posebni motiv da ju odigraš barem još jednom osim za koju godinu kada tehnologija pojeftini i uznapreduje pa čisto ono zbog grafike, na max još jedan prolazak.

Po meni 80/100.

Stalker je profesor za ovu igru.
Ni ja to ne bi bolje napisao... 100% se slažem s tobom!

Zar nisu vama nakon 15 minuta više dosadile fucking palme i non-stop jedno te isti krajolici? A o interijerima da ne pričam... Ima interesantnih misija (npr ona sa tenkom - malo baca na BF2), ali, kao što i Mladenxy kaže, ona u bestežinskom stanju ubije kompletan doživljaj! Ja stvarno ne znam kome je to interesantno sat vremena letati onim hodnicima/labirintima i tražiti izlaz dok te napadaju neke moruzgve?!?! Da sam ostao unutra još 10 min. duže sigurno bih ju odinstalirao prije završetka.
I nema ni jedan jedini detalj zbog kojeg bih ju ponovno prolazio!

Kažeš Maldenxy da ima filmski ugođaj? A kaj bi onda trebao reći za COD4 i npr onu snajpersku misiju? Ja se sav naježim samo kad se sjetim....

Meni igra stvarno nije niš posebno...
Hrwoye je offline   Reply With Quote