Citiraj:
Autor Mladenxy
Odigrao.I deinstalirao,igra je dobra ali za moj ukus prearkadna.Napucavanje je više manje bez neke taktike.Totalno je linearna.Far Cry je imao odlične eksterjere ali isto tako odlične interjere i napete borbe na oba područja.Ova igra osim ono malo na kraju u brodu se svodi isključivo na otvorene prostore.
Posebno bi u ovoj igri istaknuo odlične eksplozije.Onaj nivo unutar one pečine kada si u bestežinskom stanju je dosadan do bola.Taj dio mi nema nikakve veze sa ostatkom igre.Igra ima filmski ugođaj što volim ali to je ujedno i mana jer kada jednom odigraš igra gubi jako puno na draži i nemaš neki posebni motiv da ju odigraš barem još jednom osim za koju godinu kada tehnologija pojeftini i uznapreduje pa čisto ono zbog grafike, na max još jedan prolazak.
Po meni 80/100.
Stalker je profesor za ovu igru.
|
Ni ja to ne bi bolje napisao... 100% se slažem s tobom!
Zar nisu vama nakon 15 minuta više dosadile fucking palme i non-stop jedno te isti krajolici? A o interijerima da ne pričam... Ima interesantnih misija (npr ona sa tenkom - malo baca na BF2), ali, kao što i Mladenxy kaže, ona u bestežinskom stanju ubije kompletan doživljaj! Ja stvarno ne znam kome je to interesantno sat vremena letati onim hodnicima/labirintima i tražiti izlaz dok te napadaju neke moruzgve?!?! Da sam ostao unutra još 10 min. duže sigurno bih ju odinstalirao prije završetka.
I nema ni jedan jedini detalj zbog kojeg bih ju ponovno prolazio!
Kažeš Maldenxy da ima filmski ugođaj? A kaj bi onda trebao reći za COD4 i npr onu snajpersku misiju? Ja se sav naježim samo kad se sjetim....
Meni igra stvarno nije niš posebno...