a gledajte ljudi ako patite na audiofiliju onda vam treba gro somova kuna....... barem hi-fi sustav kakav bi si ja stavio u stanu, makar sustav te jacine ipak nebih iskoristio ni cetvrtinu njegove vrijednosti a sad z-3 2.1 sustav sam kupio na snizenju u ve-mil-u za nekih 200 i nekaj kuna i nisam požalio.....tj nije mi zao niti lipe sto sam dao za njih....... cim su primljeni u ruke osjetila se tezina u satelitima i sub-u...... tako da vjerujem da su kvalitetno izvedeni a to sto ekipa misli da moze kupiti zvijer 2,x sustav za 50-ak kunica svaka im cast...... ja nisam jedan od njih.......... ako kome trebaju detaljne informacije u vezi z3 2.1 sustava slobodno me cimne na PM jer se dalje ne mislim prepucavati s ljudima koji misle suprotno......... svaka cast svakome ali to je ovdje nebitno..... moja preporuka je da su i dalje z-3 isplativa kupnja (i ne, ne dobivam niti lipe na promociji logitech-a) ali da cu i dalje kupovat nnjihove proizvode HoĆu i to zbog tog sto me nisu razocarali dosada...... a sada 100 ljudi 100 ćudi... tako da ..........