Citiraj:
Autor -POP-
Dobro jutro. Ovi što ne dolaze, pišu sms-ove i rano odlaze su papučari. Ja ti znam čitati ćirilicu BTW. Hmmm šta li je dumče radilo cijele noći...  Što se tiče traktora pun mi je K kompjutera. Pričao sam o njima sinoć cijelih 5 minuta. I bilo mi je dosta. Bleki nije bivši forumaš, on je i dalje aktivan.
Ja sam završio sa legom na biljaru u balotama i dobio sam ga 3-0. 
A što se tiče piva, ne znam ko je platio moja 4 piva, da sam znao popio bih još. HVALA na pičencu. Uglavnom budem bacio još koji komentar kad stavim slike.
Meni se nije sviđalo što smo mi na kraju stolova bili udaljeni jedni od drugih. rams je bio vani čekao 45min LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL! Nažalost nisam s njim razmjenio ni jednu riječ osim što smo se rukovali. U odnosu na prošle sastanke ovaj je još bio dobar.
|
Vidiš na njega sam skroz zaboraio. Ja ga nisam nesto vidio da prica, da se okrece...
Za pice moguce da smo stari i ja platili, mi smo napravili racun 64kn a dali smo 100 (nismo imali sitno  ).
BTW Sta je sa ostalim ljudima sa sastanka. Maca pojela jezik?!?