Poštovanje,
Evo čitam ovaj forum već danima i nikako ne mogu povezat apsolutno sve što me zanima pa rekoh iako je tema istrošena bilo dobro bar probat pitat i dobit direktne odgovore.
Znači slažem PC koji je ujedno TV. Ubijam 2 muhe jednim udarcem zbog tog kaj nemam tolko prostora u sobi. Imam iduće stvari i uvjete na raspolaganju:
- Monitor će vjerojatno imati PiP opciju iako ne znam koliko je to bitno.
- Sproveo sam prikljucak za antenu s riblje kosti u sobicu
- Stanujem kod Kvatrica ZGB i imam cisti pogled na Sljeme.
- Pored riblje kosti stoji i tanjur od satelitske koji trenutno nicem ne koristi
- Postoji sansa da cu uskoro imati dostupnu kabelsku televiziju
Zanima me kartica s opcijama:
- snimanje na hard (ili on the fly)
- podrska za analognu TV
- podrska za digitalnu TV
- podrska za HDTV
- mogucnost da napokon uporabim satelitki tanjur (dal mi treba reciever odvojeno?, postoje li besplatni kanali na satu?)
- mogucnost da mjenjam između tog troje sa daljinca (iz kreveta kasno navecer da ne moram rekonfigurirat sve)
Sad kuzim ja da će vjerojatno trebat puno toga sređivat al zelim imat sve ili većinu tih opcija ako je moguće. Isto tako moram pitat dal netko zna program kojim bih mogao daljinac iskoristit i u druge svrhe sem za tu (allmighty)TV karticu/ce, tipa foobar, shutdown/paljenje kompa, filmove.
Znam da previše tražim ali mi se čini da ima ljudi na ovom forumu koji bi mogli znati kak to sve složiti.