Slušalice sa N A J B O L J I M zvukom do 200kn su definitivno
KOSS Porta Pro. Zvuče odlično, s tim da im frekvencijska karakteristika nije potpuno ravna - bas je malo naglašeniji, srednji su dobri, dok su visoki malo povučeniji - što ipak ne daje "tamni" zvuk, već ugodan i "mekan". Također i pozornica im je odlična, također malo leak-aju okolo.
Sluše koje su podjednako dobre, po nekima bolje (stvar ukusa) su Sennheiser PX-100 (ali 400+ kn), imaju neutralniju frekvencijsku krivulju i svjetliji zvuk, (stvar ukusa, netko voli dosta visokih, ja npr i ne baš), također puno leakaju.
Što se tiče in-ear slušalica, za te novce ja bih izbjegao sve. Imao sam priliku čuti dva sony modela, jedan malo jeftiniji ~220kn i neke od ~300kn, i, kako da se najblaže izrazim, zvuk im je dosta neuravnotežen. Bas je (pre)prejak, srednji tonovi su negdje iza nekog debelog zida, a tek visoki tonovi - parada izobličenja, ko da reproduciraju samo harmonike bez zvuka

.
Vezano za to što ipak ne želiš slušlice koje imaju "sponu" preko glave, vjeruj mi da u ovom slučaju to ne igra neku ulogu, jer su zapravo jako udobne, i ne zamaraju - sigurno će bit udobnije od bilo kojeg in-ear-a ili onih što se "zakače" na uho. Još uz to su sklopive, nakon čega su vrlo malih dimenzija, a i rasklopljene su male.
Eto, ako ti je zvuk prioritet, ne traži dalje. Jest da im je izgled čudan, ali... Za te novce nema boljeg zvuka.