Citiraj:
Autor wintersun
da i kakve veze sto ja imam gamerski mis ? :S cemu ovaj post :S
iskreno,dosadio mi je malo...a sto me zivcira...tipke za promjenu dpi-a ,od kako je izaso cod4 non stop me j**u te 2 male tipke,jer kad je frka neka slucajno mi se desava da si smanjim dpi-je i nema vise pokretljivosti ili se ubrza...inace mis jos sad super obavlja svoju funkciju,al imam mogucnosti za novo i svidja mi se razorova ponuda tako da jos jedan razlog zasto se odlucujem na odabir novog misa...
|
Pozdrav kao prvo da te rijesim muka kaj se tice DPI-a,fino otvori set point i ugasi te dvije tipke za dpi ako te smetaju.Kao drugo vidim da si neudlucan do ibera

.Gle imo sam Logitech MX518,Logitech G3,Logitech G5,Logitech G7 i sad Logitech G9,od Razera sam imo Copperheada i Diamondbacka.E sad kaj se tice po meni je Razer svjetlece USA govance koje fakat ne vrijedi tih para pogotovo kaj se tice Copperheada mish kosta 500 kn onak neznam kao da drzim komad cigle a ne misa od 500 kn

.Definitivno ti je najbolji izbor Logitech G9 ako imash malo vecu ruku (širu).Logitech G5 je po meni top 2 mis,dakle velika prednost nasprem Razeru je ta kaj teflon feet(ili ti teflonse nozice) puno duze traju i pokrivaju cjeli mish ,nisu sitna govanca

.Nemogu reci da razer mishevi nevaljaju po performansama ali su nekomfortibilni totlano "bar meni".Odi fino u ducan izaberi si mis koji ti odgovora po ergonomiji tako i po performansama ,ali definitivno ako imas para moj izbor ti je Logitech G9,bar imas 5 godina garancije.Pozdrav