View Single Post
Staro 01.12.2007., 14:24   #74
nino
PizzoZder
Moj komp

nino's Avatar

Datum registracije: Jan 2003
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
....Ali onda nek imaju bar tolko obraza da priznaju da kupuju samo da se ima.....
Evo ja priznam da ga imam i ...?

Nemojte mi zamjerit, ali cemu vodi ova rasprava? Q ovo, Q ono, Q ovdje, Q tamo...neko bi ovdje rekao "pimpekom preko ravnala". Stvarno cijenim kreativne rasprave ovdje, kojih je doduse malo, ali na ovakav nacin nemozete to gledati.

Dali home useru treba Q proc? Vjerojatno ne, bla bla, nemogu se iskoristit 4 jezgre bla bla, trla baba lan da joj prodje dan. Zasto ga ja imam? E pa zato jer mi je bio najpovoljniji cijenom od 1450kn, ok?

Slucajno mi je zena bacila jedan papir na kojem je bila konfiguracija koju su uzeli u firmi 2002. god., a firma se bavi arhitekturom i rade u AutoCadu. Onda je P4 Northwood kostao sa pdv-om 2200kn. Ni manje ni vise.

Da ne pametujem vise, cinjenica je da ne postoji stvar koja se nemoze prodati, tako da ce i Q proc naci svoje kupce, htjeli vi to ili ne, mislili vi dali su oni glupi ili ne, ali raspravljati da je to nepotrebno nema svrhe. Stvar postoji na trzistu i treba je uvaliti. Sa razlogom ili bez, nije vazno...

NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera
nino je offline   Reply With Quote