Citiraj:
Autor McG
Ono kaj je meni zanimljivo (da ne upotriyebim žešću riječ) je činjenica da bude se Q, kak budu cijene išle dolje preporučival za sve i svašta. S
|
Pa to se već sad radi

Q6600 se naveliko stavlja u gamerske konfiguracije mada nema poštene igre koja ga može iskoristiti kak spada, za mnoge igre je još uvijek i DC CPU overkill. Kaj je najbolje od svega, čitam po netu kako još dugo vremena QC ne bude dobil značajniju podršku u razvoju softwarea za raju (profići su druga priča, u profi ne spada cropanje superpi SS-a za imageshack u Photoshopu, ili o kodiranju home made filmova ili filmova s neta...).
Osobno još uvijek ne vidim razloga za masovniju kupovinu QC kod većine komp usera, to što su cijene kakve jesu i što marketing i trgovci rade svoje, to je druga priča...
Ja još uvijek sastavljam većini ljudi s.939 konfiguracije jer su sasvim dovoljne za njihove potrebe, a da ne pričam da je meni osobno to najstabilnija platforma do današnjeg dana... Na clockanom venicu 3000+, s gigom memorije i malo boljom grafom i dalje se mogu igrati skoro sve igre (osim neoptimiziranih prvaka poput CMR DIRT ili Crysis, a opet i one rade sasvim ok kad se malo smanje detalji).