View Single Post
Staro 01.12.2007., 03:05   #596
Milentije
Adrenaline junkie
Moj komp

Milentije's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor Tuna Pregled postova
hahah.
evo maloprije me zvao Rams, kaže da čeka pred Cityem i da nema još nikog
nazvo ja Momira da provjerim di je on a on kaže u cityu sa ostatkom forumaša

Sad čekam rasplet situacije i da vidim di je to Rams čeko

Edit: Ipak je Rams čeko na dobrom mjestu samo ga nitko nije skontao
E ***i ga sad. Nije da mi nismo skontali njega, nego on nije skontao nas.

A sto se tice samog sastanka evo ja sam upravo usao u kucu.

Na sastanku nas je bilo preko 10 (nisam tacno brojao). Atmosfera i nije bila bas kakvu sam ocekivao, domy je bio pospan jer zadnjih par noci nije spava (sta je radio to necemo sad ), fera mi je nesto bio samozatajan i samo je kucao SMSove (mora da je cimao neku bakicu ).... Sve ostalo je bilo super. Eh da i ćevapi. OMFG pa ono nije ćevap, ono je, ono je,.....mhhhhhmhh. Kad budete dolazili u Doboj OBAVEZNO mi se morate javiti da vas odvedem na ćevape.

Najjača scena mi je bila kada su pojednici pokušali pročitati ćirilični text na kutiji cigareta. E to je trebalo snimati
Pu.......pu.......puee..........ppuuuuuuuuuu.....muuuuuuuuuu.muuuuu...puuuu...
itd

-POP-, Srky i jos jedan bivši forumaš su samo pričali o traktorima i nabrijanim pilama tako da su prešli u teški OT što ćemo smatrati teškom povredom kodeksa ponašanja na mitinzima.

OnT-a je bilo jako malo. Momir je prerpvio školsku torbu i iz nje na sto bacio par TV sat kartica, keblove, RAM, i kojekakav brlog...

Lihto je nešto kratko bio nisam s čovjekom uspio rečenicu progovorit.

Ovi što su bili na spisku, a nisu se pojavili na sastanku za kaznu ima da pjevaju na sledećem mitingu.

Aj' u zdravlje

Slike koje ja imam stavicu sutra jer mi je sada mrsko tražiti kabal za telefon.