View Single Post
Staro 30.11.2007., 23:50   #70
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
McG ne govorim ja sad o tome kome (ne)treba nego o tome koliko koji CPU zasad košta
Ma znam, nisam se ja ni direktno na tebe nadovezal. Intelov procesor je bolji i manje košta, kome treba kupil bude ga, isplatil u najkraćem roku i iskoristil do maksimuma. Ono kaj je meni zanimljivo (da ne upotriyebim žešću riječ) je činjenica da bude se Q, kak budu cijene išle dolje preporučival za sve i svašta. Slično kak se forsira 4GB memorije, jer je jeftina. Je, jeftina je, ali kolko ljudi opće iskorištava 4GB kak spada. Masa ih preporučuje 4GB u većim budžetima, a posle se nemreju snajti kad skuže da Windowsi ne barataju s 4GB onak kak su oni zamislili. Ostale operativne sustave ne žele ni probati, jer na njima ne rade sve njihove omiljene igre. Ko ga yebe, glavno da je 4GB.

Ista stvar je (a bude i gora) s Q procesorima. Trpaju se u sve po redu, samo zato jer su jeftini. Kad postanu još jeftiniji, situacija bude žešća. Skoro svaki drugi argument: "imam ga ja, dobar je i sve mi brže dela", pa do "sad je Q jeftin i nema razloga da ga ne kupiš". Sve u svemu...
McG je offline   Reply With Quote