View Single Post
Staro 30.11.2007., 21:57   #18
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
nema potrebe za icim osim thumbova niti na jednom podforumu. tko zeli vecu sliku neka klikne. osobno imam flat od kad je dsl-a po kunu tako da mi promet ne znaci ama bas nista ali sve osim thumbova narusava izgled foruma i u kranjem slucaju je posve nepotrebno. kao sto je vec gore napisano vise puta - koga slika zanima skinit ce, koga ne preskocit ce.

recimo da uopce nema thumbova i nesretnim slucajem zavrsim na onom threadu sa super pi rezultatima, mislim da bi dobio slom zivaca na mjestu
ovako je uredno, pregledno, svi ionako napisu sta na slici mozemo vidjeti e pa sad bas ako si nevjerni toma ti klikni pa vidi. samo primjer s time ali tako je svuda gdje ljudi postaju slike, ne samo na tom threadu.

spominje se taj podforum s fotografijom....zasto bi tamo isli bez thumbova? zar postoji ijedna stranica specijalizirana za objavu fotografija koja ih ne koristi???? opet, ako iz thumba vidim predivnu fotografiju pejsaza kliknit cu. ako je netko slikao svoje dlakave noge dozvolite mi da preskocim dozivljaj toga u HDu
greg SE je offline   Reply With Quote