nevezano za drivere da kažem par riječi o lapu...
Imam ga već jedno 2-3 tjedna. Prva i meni jedna od važnijih stvari je baterija. Traje cca sat i nešt sa winampom, surfanje, nod32 a sve to na visti. Pretpostavljam da bi na xp-u trajala bar duplo duže.
Zvučnici u usporedbi sa hp nx6230... ma šta ja pričam, ne mogu ih ni usporediti... tiho u 3pm. dakle minus ko kuća.
Ekran mi je odličan (prvo sam si htio uzeti onaj model gdje se može zakretati ekran, ali me otac htio priklati kad je čuo cijenu lapa

. Širok kut gledanja, to bih dao velik plus.
Tipkovnica mi je isto dobra. Lijep osjećaj pod prstima i nikakvih zamjerki nemam.
Touchpad. Ima fora da kad pritisneš gornji desni kut touchpada, on cijeli postane plav i uključi se shortcut mode, tj gore ima 3 mjesta koja su već rezervirana za poštu i neka 2 programčića, i dolje ima 3 mjesta koja sam registriraš. U tom modu desna strana pada više ne služi za scrollanje nego pojačavanje/stišavanje (iako s prednje strane lapa ima kotačić koji služi za isto, al neka im).
Toshiba me razočarala, malo moram priznat

. nisu izdali drivere za 64-bitni os, a lap isporučuju sa 64-bitnim procesorom

. Pa onda kamera je imala neki bug (ili još uvijek ima) da kad nema dovoljno svjetla odjednom se SVE zatamni. A soft za kameru je blago rečeno katastrofa.
Ne znam za vaš, ali moj lap nema hdmi izlaz, btw.
Plave ledice koje osvjetljavaju logo i hard i to znaju iritirati ako gledate film u mrklom mraku.
Sve u svemu dobar laptop koji su shebali sa Vistom i manjkom podrške.
Nadam se da neću bit flejman, al nisam htio praviti novi topic nego eto, tek tolko ako itko razmišlja o kupovini ovog stroja da vidi iz prve ruke opis. Nisam baš bio detaljan, al kad me pukne inspiracija dodam ja još.