Naime ovako, kako sve nove grafičke kartice imaju S-video sa 7 pinova pa tako i moja ja sam naišao na problem kada sam si kupio kabel koji ima S-video na jednoj i skart na drugoj strani da bi si spojio komp sa tv-om, nisam htio milion kablova pa sam se odlučio za samo jedan, i tu nastupa moj problem, jer je S-video na tom kablu sa 4 pina i mogu ga staviti u karticu ali mi se ne prepoznaje tv nikako!
Sada imam molbu ako netko slučajno ima na forumu grafičku karticu x 1950 pro ultimate da bude dovoljno ljubazan i provjeri dali ima taj adapter koji sam ja uz tu karticu dobio ali sam ju morao reklamirati i kada sam ju mjenjao za drugu vratio sam i taj kabel.
Odnosno bilo tko ko ima taj kabel jer neznam za druge grafičke pošto sam ja od tada isprobao još 4 nove i nijedna nije imala takav kabel.
Možda netko zan gdje ima za kupiti makar sumnjam jer sam prošao cijeli Zagreb u potrazi ali bezuspješno, bilo kako bilo molio bih bilo koga tko eventualno ima taj kabel da mi se javi pa da se dogovorimo za cijenu!
Hvala!