Nasjeli ste, jelda da jeste?
No dobro, radi se o temi za koju su bitna i mišljenja usera PCE foruma.
Nedavno se bila otvorila rasprava o tome da se bar za neke podforume dozvoli postanje malo većih sljikica...ja se nisam htio uključivati u raspravu nego sam prvo kontaktirao Horzinja da ne bi kojim slučajem došlo sa povećanjem prometa i kakvo povećanje u $ za najam servera ili neka slična gadarija koja bi za sobom povukla čerupanje ionako ne-baš-velikog proračuna...
E sad, osim uobičajenog [56k warning] upozorenja glavno pitanje je veličina i težina slika.
Budući da smo već znali gledati sigove od preko mege ili ss CPU-Z/SuperPi/Everesta...u raznim rezama, formatima i "težini" mislim da nema smisla pozivati se na zdrav razum korisnika
Zato bi bilo dobro da lijepo svi zajedno raspravimo kakav forum želimo gledati, kakva bi veličina i "težina" slika bila prihvatljiva (nemaju svi flat a da i imaju mislim da nitko ne želi gledati SuperPi ss cijelog ekrana 1680x1050 i za ne falit u bmp formatu)
Ja i dalje mislim da su thumbnailsi čisto ok. ali i da za neke stvari treba dozvoliti i više (rezultati overclocka, modding, thread sa game screenshot-ima...)
Pa gospodo-izjasnite se