View Single Post
Staro 30.11.2007., 13:44   #1037
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Evo prebacili me na amis pa da podijelim dojmove.

Kao sto su rekli u 13 sati me prebacili, spojio sam telefon i sve bilo ok.Caller id normalno radi.Cak bi reko da mi je i cisci zvuk nego na t-scumu.sad ide onaj dio sa spajanjem svog rutera na njihov.Nakon sto sam ih nazvao i rekao da me prebace u bridge mode isao sam slagat rutere.znaci svoj ruter sam spojio na njihov ali nikako nisam mogao slozit da sve radi.Znaci moj komp je spojen na moj wruter koji je spojen na njihov.A laptop sam spojio direktno na njihov ruter.i nikako da proradi.mislim radilo je sve ako sam isao preko ppoe konekcije ali naravno nisam to htio.Zovem opet covjeka i kazem da vrati u ppoe (route) mode.covjek me prebacio i reko da ce me nazvat kad prebaci na ruteru.i stvarno me covjek zove nakon par minuta.gg.Pita me da li trebam pomoc, da ce mi oni rado pomoc da to slozim.Naravno ostanem paf (ipak sam prije imao T-scum) i fino se zahvalim te krenem solo to rijesavat.Nakon 3 i pol sata za***ancije uspio sam to slozit.Znaci wjarles, mreze i naravno izlaz na net.Da sad ne ulazim u detalje ako nekog zanima nek pita.I na kraju sve slozim osim maila.iako sam promijenio outgoing server mail nisam mogo slat mejlove.I zove opet njih (pa makar me otkantaju) jer sam vec bio umoran i covjek otvori kod sebe thunderbird i dao mi je par trikova ali svejedno nije radilo.Kaze da ce mi se javit kad sazna i javi mi se za 10-ak minuta.Tako da sad sve stima.
VGG amis.

p.s nevjerojatno kako sam na t-scumu zivio u kamenom dobu.preporodio sam se.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote