View Single Post
Staro 30.11.2007., 00:22   #18
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
nitko se ne svadja, samo je stvar da neki od nas imaju iza sebe argumente dostupne u vidu testova na svakom koraku dok drugi hmmm, imaju ono da oni imaju intel pa je valjda svaki srot koji ovi izbace dobar. kao da svaki amd-ov proc valja ili svaka nvidia/ati graficka ili svaki mob omiljene marke ili.....mislim da si shvatio

nego sta si se zakacio za to oko HTa, receno ti je da je marketinski trik. realno radi na 1000 (HTT 200 x 5 mnozitelj) ali je valjda kao i sve ddr pa se dodje do magicne brojke od 2000, koju ce brojku tko napisati stvar je proizvodjaca a i trgovca koji podatke na svojem webu popunjava. u svakom slucaju tebi potpuno nebitno. prepostavimo da ces ici u neki gadni OC - svakako ces smanjivati mnozitelj HT linka jer postaje nestabilan preko 1000mhz (1100/1300, ovisno vec od ploce). tada ces (jer ces bjesomucno vrtjeti testove da vidis sta si dobio) primjetiti da nema apsolutno nikakve uloge njegova brzina sa brzinom kante u cijelosti, mislim da bi ga slobodno mogao drzati na 400mhz a da ne primjetis usporavanja. tako da, okani se toga.
druga stvar - da nisi opet nasjeo na marketinske trikove (pa makar u sjeni njih se i skrivale neke dobre stvari) i ne inzistiras na AM2+ preporucio bi ti ovu moju plocu i proc. rade dobro, proc je prilicno clockabilan (iako ja ne pretjerujem, box cooler), sve je stabilno, nema problema sa danas valjda bestbuy kingmaxom (za one koji ne tjeraju memoriju do granica ono gdje niti jedna memorija nije bila prije, cisto da se razumijemo ). sve u svemu pristojna i jeftina konfa.
greg SE je offline   Reply With Quote