Mali review oko nabave kučišta.
Izlicitirao sam najbolju ponudu za gigabayte triton 180 kučište. Dobio mail da se javim i dogovorim što ću.
Nakon što dva dana nisam uspio dobiti vemil da ih pitam dal kučište imaju na lageru i kad bi mogao doći i kupiti ga, otišao sam danas do njih. Recimo da nisam ni dugo čekao, nekih 20-25min i tada počinje. Velim da sam izlicitirao za kučište i da sam ga došao platiti i uzeti. Lagano igrnoriranje. Sad me pita prodavač a di ti je mail, gledam, nije mi jasno. Velim tipu taj sam i taj imate moje podatke. A ne, moram imati mail u kojem su me obavijestili da sam ponudio najviše, moram doma po njega. Zjenice su mi se raširile da su mi skoro oči pukle i velim da nema teorije da se ja vraćam nazad u Zabok da bi mu dao mail. Ako hoće da mu se logiram i pokažem tamo kod njega ili mi nek zove šefa. Eee onda se malo pokrenulo. Zove svog nadređenog, veli kaj je i pita me za prezime. Velim mu opet. Poklopi i veli da je ok. Šef mu je isprintao mail. Veli tip da inače nema šanse da tako ide te da moram imati mail. Pitam ja sad njega, kučište je novo zapakirano ili izložbeni primjerak? Veli tip novo. Rekoh super, ušparao sam si 200kn (275kn sam ga platio). Dolazim do pulta za preuzimanje i razočaranje. Kučište nije zapakirano nego je izložbeni primjerak. Ajd dobro, pogledam ga, nema nigdje ni crtice, pitam za opremu, dofura mi tip kutiju u kutiji ništa, rekoh da pogledamo u kučište i tamo bi sve.
Preuzeo sam, platio i doma ga složio.
Inače pitao sam dal na aukcijama imaju samo izložbene ili imaju i nove komponente. Veli tip da većinom nove.
Tak da, za kučište i nije tak veliki bad, al npr. sad na aukciji imaju infinity dvb-t prijamnik. Sad ga ti znaj dal je reklamirano, dal je bilo kao izložbeni primjerak i sl.