Autor Lord_Calidor
Evo, ja prvi necu upisati lokaciju. Ako se uvede pravilo upisivanja tocne lokacije, baj baj PCekspert. Nije da zivim u nekoj vukohebini pa me sram - zivim u 3. gradu po velicini u Hr, i ponosim se time, a pazljivi mogu skontati lokaciju i po mom sigu - nego necu iz principa. Od pocetka mog cybernautskog staza (na BBSovima tamo negdje '93., internetu negdje oko '97.), godila mi je relativna anonimnost i zaklon koji pruzaju elektronicki mediji. Nije da prikrivam svoj identitet, na forumima ili BBSovima koji su na vecem uzorku ionako dosta male i poznate sredine, vecina ljudi se zna i svi podaci su poznati. Zovite to kako hocete - demokracijom medija, slobodom govora i predstavljanja, whatever. Od malena sam igrao DnD, RPGe i predstavljao se kao nesto drugo, i jos uvijek mi je gust otici u neki virtualni svijet i zaboraviti na ime, prezime i tocnu lokaciju. Uostalom, nick, slika avatara, lokacija, sig i ostale djidje su dio nekakvog identiteta kojim se korisnik predstavlja svijetu i gradi svoj ego. Ja sam Lord Calidor iz Vaulta 13, i bavim se utjerivanjem dugova buzdovanom. Za forum na kojem se raspravlja o relativno lezernim temama, dovoljno.
Kad budem usao u sabor, koristit cu pravo ime i prezime, te prebivaliste.
Takodjer, svaki put kad sam nesto prodavao, napisao sam lokaciju, mail ili broj tel.
My .02 cents.
|