Tema: re
View Single Post
Staro 17.09.2002., 13:56   #39
ozren
PC Ekspert

ozren's Avatar

Datum registracije: Sep 2000
Citiraj:
Originally posted by msvrtan
ok ali svi zaboravljaju da FER nije racunarstvo..ima gro FER-ovaca koji neznaju komp upaliti ali to im nije struka...naime FER ima desetak smjerova koji su uglavnom elektrotehnicki...

to da se racunarstvo hoce odvojiti je stara prica ali nema se para.

a na feru mozes prve dvije godine proci prakticki bez paljenja kompa jer od 18-19 predmeta jedan je paljenje racunala,drugi je programiranje a treci algoritmi i strukture podataka.

a o "kvaliteti" FOI-a necu..naime kad sam cuo da je tamo ispit iz worda i excela smijao sam se...i to je informatika...sta za tajnice??

da mnogi hoce tamo jer je lagano i dobis neki papir...isto ko i promet...ljudi uce 3 dana po 3 sata (ako) prije ispita i diplomiraju u roku...to nije niti tecaj...tamo moras bar nes napraviti

a onda neka mi netko usporeduje fer i promet...halo???
Svi faksevi imaju svoje dobre i lose strane. A reci da na FOI idu samo budale je isto kao reci da je FER najbolji faks na svijetu. Kak recimo da jedan decko koji je zavrsio FOI onda radi kao kunzultant FER webteamu?? I taj isti je jedan po meni od najvecih informatickih strucnjaka u Hrvatskoj... e sad, kak to?

Zato kaj cinjenica da su ispiti teski ne cine fakultet dobrim. Bitno je STO ucis a ne da li padne 90% ljudi...