Citiraj:
Autor Dac
ovom situacijom Auzentech je dobio bolji marketing, dobio je EAX i put prema gejmerskom tržištu a to je praktički jedino čime se Creative isticao do sada
|
Nije špilersko tržiste mala stvar. Od njega se živi dobro. Ali opet, Creative uz gomilu modela koji su podizani reda radi oznakama (Audigy,2...) ipak je dostigao jednu razinu kvalitete zvuka i nije nepoznat kao izbor kad o tome razmislja kupac. Jedno je dotjeran dizajn sa C-om na Auzenu, ali od gomile avlijanera no-name kategorije, ipak ces uvjek radije uzeti egzaktnog Creative-a nego prosjecni vitamin C na ogoljenoj desperados kartici cija je oznaka duza nego sam naziv firme.
Za X-Fi nemogu pricati jer nijednu nisam nesto poslusao. Nije me bas ni zanimalo. Koliko vecini uopce potrebniji X-Fi od prve Audigy... za dnevno komp slusanje? Sa svime je tako a stancati se mora nesto novo i novo...
Citiraj:
Autor Dac
ako se dobro sjećam reviewa nema nekog napretka u kvaliteti zvuka naspram Meridiana sa C-Mediom unutra 
|
Trenutno razmisljam samo kao promatrac koji slaze HTPC i ne vidim nista znacajnije od Explosion-a kao potrebno (od Auzena) za fleksibilno DTS-iranje. Gledam Lynx-a i karte koje su mi pri ruci, ali cini mi se da ce bas Auzen biti najmanja glavobolja a idealan kandidat za svrhu. U DE se jos moze glatko kupiti.