View Single Post
Staro 29.11.2007., 09:30   #6
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
ovom situacijom Auzentech je dobio bolji marketing, dobio je EAX i put prema gejmerskom tržištu a to je praktički jedino čime se Creative isticao do sada

Nije špilersko tržiste mala stvar. Od njega se živi dobro. Ali opet, Creative uz gomilu modela koji su podizani reda radi oznakama (Audigy,2...) ipak je dostigao jednu razinu kvalitete zvuka i nije nepoznat kao izbor kad o tome razmislja kupac. Jedno je dotjeran dizajn sa C-om na Auzenu, ali od gomile avlijanera no-name kategorije, ipak ces uvjek radije uzeti egzaktnog Creative-a nego prosjecni vitamin C na ogoljenoj desperados kartici cija je oznaka duza nego sam naziv firme.

Za X-Fi nemogu pricati jer nijednu nisam nesto poslusao. Nije me bas ni zanimalo. Koliko vecini uopce potrebniji X-Fi od prve Audigy... za dnevno komp slusanje? Sa svime je tako a stancati se mora nesto novo i novo...

Citiraj:
Autor Dac Pregled postova
ako se dobro sjećam reviewa nema nekog napretka u kvaliteti zvuka naspram Meridiana sa C-Mediom unutra

Trenutno razmisljam samo kao promatrac koji slaze HTPC i ne vidim nista znacajnije od Explosion-a kao potrebno (od Auzena) za fleksibilno DTS-iranje. Gledam Lynx-a i karte koje su mi pri ruci, ali cini mi se da ce bas Auzen biti najmanja glavobolja a idealan kandidat za svrhu. U DE se jos moze glatko kupiti.
Visage je offline   Reply With Quote