Možda i jesam bio pregrub, ali stvarno mi digne tlak kada netko ne zna koristiti prijedloge, priloge ili ispravno deklinirat imenicu
Nemam ništa protiv ako kolega piše čakavski, kajkavski (pa ćak niti ekavicom) ili koristi šatru no neka se onda barem potrudi pročitat to što je napisao
sada želiš li ti mene kaznit' ili ne....tvoja stvar
što se tiče ''u'' i ''na'' ploču....u tom trenutku to mi je bila najžešća stvar koju sam morao prokomentiorati, a sad to što si ti moj komentar prokomentirao i shvatio strogo napadački...opet tvoj problem...btw postoje ploče sa integriranim CPU-om tzv. itx sistemi tako da u tom pogledu moj je komentar bio - konstruktivan
btw...jedino na što nisam dao odgovor jest dio vezan za struju tj napajanje
Iskreno raditi će i sa starim napajanjem ali ako se radi o no-name 400W napajanju, tada je topla preporuka kupovina kvalitetnijeg 400W napajanja
I za kraj ne vidim isplativost kupovine X2 6400+ jer može i 3800+ fino kloknut pa se tako približiti performansama 6400+ modela
EDIT:
što se tiče pravila i samog pridržavanja istih.... danas mi je jedan korisnik, na forumu gdje sam admin, nakon kršenja pravila ''uletio'' sa
znaš kako je to sa pravilima 
....i što onda napravit tako bezobzirnom članu