mozda je bilo u emisiji hrtic-hitic :clap:
kolko sam ja imo prilike upoznat ljudi s fera, oni koji nes znaju i mogu su odustali od tog faksa nakon godinu-dvije-tri, otisli negdje drugdje gdje nemoras provodit 4-5 godina svaki dan uz knjigu i odlicno se snalaze u zivotu.
s druge strane, od onih koji su zavrsili fer, svi osim jednog su tipicni primjer strebera, a nakon 4-5 godina provedenih uz knjige i profesore ljudi vise nisu normalni. a da ne pricam o tome da sve te godine nisu bili u kontaktu sa svijetom, tak da pojma nemaju kaj se desava, a nit su sposobni radit.
ja bi pokreno dobrotvornu akciju da se svima onima koji zavrse fer dodijeli invalidska penzija, jer ak i uspiju nac poso nece nikom nikakvu korist donijet.
kolko sam vidio fer upravo proizvodi onakve ljude koji nisu u stanju funkcionirati u nekoj radnoj sredini, nisu fleksibilni, nisu u stanju razmisljat za sebe i neznaju sta se oko njih desava. takvi obicno dobiju posao negdje, koji nisu u stanju radit, pa umjesto da im se da otkaz promovira ih se u menadzere, koji pojma nemaju kakav projekt vode i sto rade ljudi za koje su oni odgovorni, ali su se u svakom trenutku spremni pozvati na svoju titulu.
nek nam zivi, zivi rad!