View Single Post
Staro 28.11.2007., 12:27   #186
MiL
Premium
Moj komp

MiL's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor mad max Pregled postova
evo, sad ubacio 8600GT u drugu konfu i ne cvili

dal je stvarno moguce da si ne pase s napajanjem ili wtf? u prvoj konfi je OCZ Modstream 520W, a u drugoj je Codegen 480X...

kaj se tice spread spectruma, nemam ja to u biosu (barem nemrem nac o_O)
Evo sad vidim da imas i Gigabyte P35 plocu. Vec sam spomenuo da su te malo u komi sta se tice EMIa. Probaj locirat cviljenje. Vjerovatno ti PSU djeluje kao "pojacalo" za EMI s grafe. Jednostavno nisi imao srece. U principu kvalitetna napajanja su puno osjetljivija na EMI. Pogotovo koja imaju Active PFC. Mislim da ti otpada reklamacija graficke jer ce je probati u nekom vulgaris kucistu i njima ce radit. Mozda ti se najbolje s nekim frendom koji ima kvalitetno napajanje probat mjenjat pa ako obojici ne cvili, zakon.

Do sad sam cuo da najvise cvilje neki Antec-i, Seasonic S12 (noviji), neki Corsair VX-ovi..i jaka napajanja koja su bazirana na serverskom dizaju (Andyson(Hyper Type-M 670W i 730W, Ultre..bla bla))..itd. Jer kad rade nesto za servere nije im ni bitno jel zuji ili ne.

Mozda mos i prodat napajanje i novo uzet negdje gdje mozes vratit u 7 dana, pa probat jedno po jedno Znam da Chieftec modeli koje proizvodi "Delta" (ince rade napajanja za IBM, Della, etc..) nisu preosjetljivi. Recimo "GPS-550AB A" ako ga nades povoljno. Mozes i probat Corsair VX 450 if you feel lucky Ta dva su u rangu oko 450kn, toliko mozes dobit kad prodas svoje i malo dodas.

Toliko o svemu tome..stvarno zna hardware nekad upilat. Sta kad Taiwanci nista ne testiraju kako treba prije nego sta ide u proizvodnju. U biti nemogu ni stic, prebrzo se hardware mijenja a njihova vlada izdaje certifikate za sve i svasta za kuvertu ispod stola. Dobro da je i ovako.
MiL je offline   Reply With Quote