Citiraj:
Originally posted by IceFisherman
Inače , meni se čini da naša vojska nema svrhe. Ne zato jer nije dobro trenirana nego zato jer smo tehnološki s opermom još u srednjem vjeku.
Pa da nas napadne neka od malo jačih zemlji mi bi bili pregaženi u roku od 2 sata.
Imamo par aviončeka koji jedva da letiju.
Dva tri brodeka s kojega nemreš ni big game fishin napraviti jer bi ih riba rastrgala.
mislim , uopče nam vojska nije opremljena pa stoga niti ne vidim razlog zakaj iči u nju:mad:
kad buju nabavili bolju opremu onda bum njim ja došel , a ovak se nek oni igraju sa svojim kuburama i sabljama
|
Naša vojska nema svrhe????
Pa mi imamo najsuvremeniju tehnologiju, od supersoničkog-najmodernijeg lovca-bombardera-jurišnika miga 21 koji je temeljito obnovljen sa najsuvremenijom tehnologijom u rumunjskoj (zato ja nikad nebi kročio u hangar gdje se nalazi, a kamoli ušao u kokpit) do T-84 koji je zadnja riječ tehnike! Pa da nas napadaju 3 zemlje ne mogu nam ništa (jer nas ne mogu naći na karti).
Mi smo europsko-balkanska vojna sila, kako tehnologijom, tako i obukom ljudi, jer kada vidiš da naši elitni vojnici se po snjegu i ledenim brdima i planinama pripremaju za irak (znate kako je tamo hladno) shvaćaš da smo mi uzor moderne europe, jer nas ništa ne može iznenaditi, a to je glavno!