ako stvarno hoces ludog overclockera od ploce to je onaj dfi kojeg sam prije spomenuo, potrazi malo reviewe, ide preko 550mhz fsb! Drugim rijecima, na njemu bi cak i e6550 pokazao zube, hehe
svakako neka asus p5k iz gornjeg doma (deluxe/premium) je isto ok izbor, ali onda s druge strane za iste pare imas i p5e koja ima x38 chipset i ravna je ovima po svemu, imho bolji izbor. Ali realno kad sve to mozes dobit za 700kn manje, onda cemu?!
takoder DFI LANPARTY UT P35-T2R za 2000kn, ok, ima hrpu toga za tweakanje i par zgodnih sitnica, ali kosta urnebesnih 2000kn i daje jedva nesto vise od svoje duplo jeftinije sestre
sto se tice preporuke p5k-e ploce od kolege jurbAsa, ja bas nisam siguran, onaj hladnjak northbridgea mi nikako ne uljava povjerenje, a to bi znacilo dodatno ulaganje u adekvatno hladenje.. nazalost, p5k-e wifi ili p5k pro vec da
kuciste ces nazalost morat sam pronac, ima tu u jednoj temi predlozenih kucista koja su stvarno best buy u svojim kategorijama, pa odluci ako ti armor nije dosta (a nije los uopce, dapace da budemo realni, samo ne vrijedi bas 1000kn kraj jednog anteca p182 ili cm stackera)