View Single Post
Staro 27.11.2007., 22:44   #10
greg SE
Premium
Moj komp

greg SE's Avatar

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Autor danc00 Pregled postova
A neznam za rabljeno, strah me je da mi ne krepa isto ko ovo moje, ok uzet ću onda fortrona PNF 350W, i kažete bit će dovoljno ako stavim powercolor 1950pro,pošto ima dodatno napajanje??
to: GregSE--pa jel ok konfiguracija,sve mi stiglo osim napajanja i grafe, jedva čekam da isprobam,,,nisam po tebi slagao...:-)
al kažete 350W fortron PNF,i bit će 100% dosta za ovu konfu gore navedenu, i ako stavim 1-2 ventilatorčića??
Ej dečki al u vemilu nema PNF samo PFC!! WTF
P.S-kakva je to firma Coolermaster 430W---245kuna
ma cega te ima strah biti sa rabljenim, ako imas peh pa ce krepat krepat ce i novo. naravno uvijek kod polovnjaka trazi nesto s barem jos pola godine garancije, cisto reda radi. a konfa je ok, iako sam plocom malo razocaran. nekako mi je stara kn8 ultra bila 10x bolja ali sta sad, progutao sam nekako.
a coolermaster.....sumljam da prave ta napajanja, inace prave coolere (tko bi rekao, ne? ) i kucista, pretpostavljam da samo kupuju od nekog velikog proizvodjaca i stavljaju svoje naljepnice. ipak ti uz kucista trebaju i napajanja u nizem segmentu. osim ako im nesto nije puklo u glavu pa su odjednom podigli tvornicu napajanja
u svakom slucaju ne mora biti lose, gledao sam prije reviewe nekih njihovih i nisu lose prosli
greg SE je offline   Reply With Quote