Ovako. Imam jedan problem. Prije nešto više od tjedan dana mi je u stanu nestalo struje. Komp mi je naravno radio 24/7, i naravno tog trenutka se ugasio. Nije mi se dalo natrag ga paliti pa sam ga tako ostavio do jutra.
Ujutro ga ja upalim, sve 5, prođe screen od BIOS-a, i onda mi se pojavi crni ekran s porukom da se XP ne mogu pokrenuti jer fali neki .dll file. Ja stavim CD od Windowsa, krene instalacija i onda upola instalacije mi se komp restarta.
Nakon tog restarta, mi se opet pojavi crni ekran i prikaže mi poruku da odaberem koji OS hoću pokrenuti. Windows XP i Windows XP. Ja ništa ne stisem i u roku od par sekundi mi se opet pojavi onaj ekran s porukom da fali .dll file.
Pritisnem ja enter i komp se rastarta. Kod drugog boota, brzo odaberm donji XP i uđem lijepo u Windowse, svi podaci, sve netaknuto. Zatim sam na C: (system) particiji pobrisao WINDOWS 0 jer su to bili ti drugi, nepotpuni Winowsi.
Ali taj problem me još uvijek muči jer kod svakog restarta isto. Sada bih htio maknuti te druge bezvezne nepotpune XP i staviti Vistu. Može li mi netko pojasniti proces, jer neću nešto za***ati jer imam 140GB važnih podataka.
BIO BIH JAKO ZAHVALAN! Mislim da je problem jasan.