View Single Post
Staro 27.11.2007., 19:08   #11
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ma najvaznije mi je da je ploca dobra i da m nece stvarati nikakve probleme....i da se moze naravno doro OC. Nekako mi je Asus drag....hehehe.... Trenutno imam DFI i nemam nekih posebnih prituzbi na njega, stovise super mi je ploca, ali Asus mi izgleda nekako "ozbiljnije", ne znam kako da to opisem. Kao sto sam rekao, ne mjenjam bas cesto cijeli komp pa cijena nije problem....pogotovo ne bih sparao na maticnoj. No, vjerojatno cu uzeti ili Asus ili DFI ako ima neki koji je super za Intel. Znaci, treba mi ploca do max 2000-2200 kn. ASUS P5K Premium kosta nekih 1700 kn i ne izgleda tako lose, cini mi se ok. Vjerojatno cu nju uzeti. A za proc cu vidjeti, dali cu uzimati Quad ili Core 2 Duo E6750....nije tako velika razlika u cijeni,a opet mozda da tu lovu ulozim u bolju grafu ili nesto!?
ISto tako ne znam dali da mjenjam Armora.....ma uzeti cu vjerojatno i novo kuciste, ali uvjet je da bude big tower. mirzim sarfat po midi kucistima. Zadnju puta kada sam po jednom midi Thermaltakeu sarafao, izrezo sam se sav....uzas...
SunBlade je offline   Reply With Quote