puh, ako si dobio ponudu za 1kkn manje nego su inace uzimaj obavezno kako god bilo, moj prijedlog bi ti bilo spojit usb mis i tastaturu na lap kojeg ces negdje sastrane drzat da glumi standardno kuciste, radis na ovom monitoru i pjesma! (ak neces ti kupit ocu ja, mala sala hehe)
moram bit iskren i reci da se ne sjecam jel ima podesavanje po visini, ali posto sam na poslu imao 1907fp koji su imali to sumnjam da ovaj nema, a ide dosta, mada ne garantiram da otvoreni lap stane ispod, ipak je to pristojna visina vec. (mi smo ih drzali na desktop racunalima pa je bilo ok radit usporedo s laptopom otvorenim ispred sebe, al na obicnom stolu.. neznam, tesko), ali moze ga se namjestit na neki posebni stalak, zidni il sta vec (bas sam gledao, ima dell u ponudi stalak za njih 4

)
i ne, nije 20" previse za tu udaljenost, rezolucija je pristojno velika pa je sve dosta sitno, ali je obicno na ovim skupljim monitorima drasticno bolje osvjetljenje, uniformnost boja i sve ostalo pa rad na malo vecoj udaljenosti takoder nije nemoguc, dapace, ista stvar