View Single Post
Staro 27.11.2007., 15:21   #21
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Post Materijal stigao!

Evo napokon aluminija koje će tvoriti kučište.
Znači imam "školjku" i bazu koju ću povezati već nekako
Debljina je oko 3mm.

Stranice su savijene, no pošto se savijalo na hladno, ostale su "bore" koje ću izbrusiti, te također treba zavariti 4 stranice skupa (sad se vidi da su samo savijene).

Ovo što se vide otisci is sitne ogrebotine nema veze jer ću ga ispolirati i možda obojati u crno (možda čak i električko-kemijskom metodom nanošenja sloja za što kvalitetniju površinu bez primera).

Na "guzu" ide par otvora: za IO shield za konektore, otvor za ventilaciju napajanja i 4 rupe za video-out konektore (bracket).

Na gornju stranicu ide otvor za 120mm ventilator, fan grill mrežica za komarce (u ulozi filtera za prašinu).

Sa strana idu male rupice za ventilaciju, a na prednjoj ploči jedna malecka rupica za LED (power/statusni) preko koje mislim staviti LEGO polu-prozirnu četvrtastu pločicu , tipkalo te možda 2 pravokutne rupe za usb bracket.

Možda čak i skinem gornju oplatu i ventilator s napajanja, te ga ostavim otvorenim za što bolju ventilaciju uz minimalan broj ventilatora (jedan?).

Između napajanja i prednje stranice ima dovoljno prostora za proširivanje s 3.5" diskom (vjerojatno za 2-3 komada ako se postave jedan na drugi).

Dimenzije kučišta su 42x30x10cm

To be continued...