Imam gadan problem. Grafička je Asus EN8800GTS. Sve na defaultu na grafičkoj od prvog dana (513/1584), ostatak kompa isto. Jučer krenuo igrat Crysis na XP-u nekih sat i pol i počelo mi bacat sitne artefakte. Pogledao po netu malo, vidim piše da je to normalno kod Crysisa, tu se traži max od hardvera etc.. Rekoh OK. Inače imam dual boot Vistu x64 i XP Pro. Danas bootam Vistu, pokrenem si nekakav film. Krene mi opet bacat artefakte, baca sitne zelene točkice i tu i tamo cijelu horizontalnu crtu. Pokrenem COD4 u Visti ( do jučer je radio najnormalnije, danas baca artefakte. Maknem Asusove drivere, stavim najnovije nVidijine i ista stvar. Jel moguće da je memorije otišla iako stvarno nisam ništa radio s podizanjem taktova, a temperature su bile u granicama normale. U idleu su mi po Everestu temperature GPU: 49, GPU dioda: 60 u idleu, a najviše se popne tokom Crysisa GPU: 69. Imam everest prikazan cijelo vrijeme na G15 ekranu pa pratim. Inače je grafička stara možda mjesec dana i kupljena je u Diskontu24. Kakva su iskustva s garancijama kod njih i koliko su brzi?