Citiraj:
Autor antrax
pa najbolje bi ti bilo otici vidjeti kako to izgleda (20" vs 22"), ako ne trazis nesto prestrasno neki jeftiniji monitor s DVI prikljuckom bi mogao zadovoljavati tvoje potrebe. TN matrica je inferiornija ali i drasticno jeftinija i velika vecina LCD monitora koje vidis okolo su TN. Nije bacanje novca u vjetar niti jedan slucaj.
ja recimo imam 20" 4:3 monitor i nije mi problem uopce koristenje na 60-80cm na kolko u prosjeku sjedim (nisam mjerio, ispruzena ruka + 20-ak cm jos do monitora) cak i bez naocala koje bi kao trebao nositi 
odnosno, ako imas dobar vid neces imat problema niti s 20", a radna povrsina je jednaka i ustedis nesto novca.
vecinom ljudi ovdje kupuju kak mi se cini philipsove 200 i 220w8f monitore, jeftini i solidne kvalitete za te novce (al ne dolaze s dvi kablom iako imaju prikljucak) - jedino pripazi na bad pixele, tj obavezno provjeri monitor prije kupovine jer se desi da ljudi proberu i da ostanu samo ovi s mrtvacima.
|
kod kuce imam samsung 19" 4:3, i isto sam kupio sam mrtvim pikselom i odmah ga isel vracati....
sad sam u zg na studiju, u domu, imam laptop a htel bi si to pripojiti na nesto malo vise... ograničen sam prostorom.. jer stol mi je dubine od 60cm (upravo izmjereno) na koji bi trebao ici monitor koji planiram kupiti nedavno zarađenim novcima, dobio sam ponudu za 2007w dell, za oko 1k kn manje od maloprodajne cijene u dučanu...
pa razmisljam o toj investiciji..... sad imam pitanje, dal mi nebude to preblizu za 20", te dal se monitor može podići na stalak, da mi ispod dođe otvoreni laptop, ili moram i tipkovnicu kupovati

jer imam 60 cm minus njegova debljina.... a puno radim za net,msn i photoshop najbitnije....a imam i za par projekata napraviti u autocadu..tak da bi rado da je kvalitetniji prikaz.... jer ekran na macbooku je nezamjenjiv u kvaliteti.. samo dimenzije mene muce
i recimo dal je bolji prikaz na 2232bw samsungu ili na tom dellu?!
muce me oni problemi s delovim monitorima.... google sve govori , a i you tube je prepun