View Single Post
Staro 26.11.2007., 21:53   #6
Optik
________

Datum registracije: Dec 2006
Citiraj:
Autor McG Pregled postova
Takav sticky (tj. više njih) je već prije postojal, napravili i održavali su ga moderatori na Konfiguracijama, ali je maknut zato jer treba masa slobodnog vremena da bi se to celo vreme ažuriralo. Osim toga količina kombinacija za kojekakve namjene i budžete, prelazi dvoznamekaste brojeve sam tak. I da opet slože sticky i da se moderatori skoncentriraju samo na održavnje istog (jer za drugo bi bome teško i našli vremena), opet bi se otvarale nove teme i to redovito s istom početnom rečenicom: Pročital(a) sam sticky i sve je to jako lepo i fino, ali meni treba za to i to za te i te pare, a toga nema u stickyu ili im se ne bi dalo čitati, jer je uvijek lakše otvoriti svoju temu i udri.

Imaš masu stickya na ovom forumu i uvijek se najdu oni koji po 1001 put pitaju kak clockati AMD/Intel procesor, kak stišati ventilatore, koji monitor je najbolji za te i te pare, koju grafičku, zakaj je Core 2 Duo bolji od Athlona, koji player je najbolji, koje napajanje za X1900/7900/8800 i tome slično. Ljudima se ne da čitati jer su lijeni i uvijek im je lakše otvoriti (po 100-ti put) novu temu i tam razglabati o čemu već postoje stranice i stranice. More neko napraviti sticky kakav ga volja i o čemu god hoće i opet bu sve po starom...nova tema i šlus.
Vec receno, taj prijedlog otpada.

NEXT
Optik je offline   Reply With Quote