Citiraj:
Autor greg SE
pa za tvoj "problem" uopce nije bitno sto lazu. imao si stari cooler, imas sada novi. pogledas razliku u stupnjevima i to je to. senzori su precizni jedino ocito nisu kalibrirani kako treba pa pokazuju nerealnu temperaturu.
sto se tice razlika u temp jezgri tesko je reci dok ne znamo sta si radio prije toga. gomila programa ce opteretiti samo jednu jezgru i nju zagrijati dok ce druga ostati relativno hladna. a ako ne grijesim na slici se vidi visoko zauzece procesora
|
Ma problem je u tome sto sam prije imao Zalmana,al na X2 3800+,koji je imao tocne senzore,a cim sam promijenio proc,odmah je dosao Sonic Tower
A ovo dolje sto si vidio zeleno u trayu,ma ne,nije to task manager

,to mi je program koji pokazuje koliko sam potrosio MB za 11. mj.,a posto sam na flatu,dodje do vrha

..heh
Nego,probat cu ga opteretit OCCT-om ili tako nesto,pa vidjet kolko ce se zagrijati jezgre

Nego,nesto mi malo cudno sto sam skuzio,npr,pokrenuo sam u Winampu onu njegovu vizualizaciju,a posto je to onaj video,optereti proc za 40-45%,ali jezgre budu ovako opterecene:
Znaci,druga jezgra(koja je duplo toplija od prve,na onom gore SS-u sto sam bio dao,bude i za duplo opterecena od prve

)
Sad sam se stvarno zbunio...

???