Citiraj:
Autor LMamone
To je ona misija kod vrtuljka, nema air strike supporta,samo ti i kolega-bogalj(koji ponosno raportira svaki put kad skine neprijatelja, ma bravo), morate preživit dok ne dođe helić.
Problem je to što sam ja kao pravi dasa stavio na najteže(do tog nivoa nisam imao pretjeranih problema), a neprijatelja ima mali milijun i prilično su nezgodni.Ma u bit ak se potrudim vjerovatno bi mogao to preć, al ne da mi se.Tu mi inače dobra misija postaje frustrirajuća i iritantna, pa tražim neki čit da preskočim to sve.
|
Eh... ja sam to rješio ovako, prije nego počne dolazit najezda protivnika (nisam ni znao da ih u gradu ima tolko tisuća) dođi ti lijepo tamo od kuda oni dolaze... na taj način ćeš spriječit da ih dođe toliko i ubijat ćeš jednog po jednog koji će ipak izvirivat od nekud...
Jedini mukotrpni dio bi mogo bit vraćanje po svog kolegu bogalja i odlazak u helić... jerbo dok ćeš se ti za***avat sa nekoliko neprijatelja, tvoj besmrtni prijatelj bogalj će ih imat poprilično oko sebe
Generalno kada uspoređujem COD4 i Crysis, u mnogočemu COD odnosi pobjedu, no ovakve Serious Sam misije gdje imaš 300 protivnika koji trče prema tebi me živciraju. Pogotovo na težim težinama kada jedan do dva metka znače smrt... a 300 puška upereno u tebe...
U Crysisu se bar zna, ako nađeš dobar spot za snajper i imaš 20 ljudi u bazi, ako ih pobiješ 20 više ih nema. A ako u codu to napraviš shvatit ćeš da u baraci 4*4 metra zapravo ima nekoliko stotina protivnika... tek kada uđeš u baraku oni shvatiš da si upravo ubio zadnjega