Ne znam, mene Ubuntu nije odusevio. 5.04 je zadnja verzija koja mi je OK radila (ali nisam ih sve isprobao). Bas se vidilo odakle potjece jer je prilikom instalacije imala istu gresku kao Debian Sarge (jeste li na Zagrebm vremenskom podrucju).
6.06 se nije htio bootat na novom stroju (koji sad mjesecima ceka maticnu

) dok stari 5.04 jest. Onda 7.04 na laptopu se smrznio kad bih pokrenio wireshark. 7.10 se nije htio pokrenit u VMwareu (nisam puno cackao oko toga da ga proradim). Kad sam ga bootao na pravom stroju se smrznio kad sam htio omogucit Ati drivere. Nisam cak stigao ni vidjet GNOME Control Center (zbog kojeg sam i narucio Ubuntu 7.10).
Jest da su pocetnicima fora oni gumeni prozori i kocka, ali to mi ne djeluje previse funkcionalno (vise obratno

).
Ne svidja mi se sudo ovo sudo ono. Jest da sam i na svojoj distri sredio sudo naredbe (s nopasswd i aliasima se i ne primjeti da je sudo), ali ipak volim imat roota po defaultu.
I ono stimanje preko klikova misem ni ne djeluje OK. Pa Linux je to, trebalo mi se malo za***avat oko toga.
Zato ja koristim Debian. Jos imam i 3DVDa koji meni bez ADSLa dobro dodju.
PS
Pripremam se za koristenje OpenSolarisa. Nadam se da cu znat dovoljno da ga upogonim