View Single Post
Staro 25.11.2007., 20:44   #4
SunBlade
Registered User

SunBlade's Avatar

Datum registracije: Jun 2004
Ma stvar je u tome sto sada kupujem konfu i tko zna kada opet.....ne mjenjam bas cesto djelove tj. ne tako cesto kao ostali. Sa Gigabyte maticnim plocama nemam bas dobra iskustva pa je iskljucujem. Trenutno imam DFI i nije losa. Prije toga sam imao Northwooda na 3 Ghz i Asus P4C800 Deluxe maticnu i bila je zakon tako da bih opet najradije uzeo neku Asus. Treba mi ram koji se moze koliko-toliko OC.....dali je onaj Crucial bolji od ovoga Kingmax-a sto se tice OC? Ne kuzim se bas u ddr2 ram-e. Trenutno imam Plextor przu pa ne znam hocu li uzimati drugu i ne znam, ne bih Plextora mjenjao Pioneerom. No, nije to bas neki izdatak pa mozda uzmem i novu przu. Midi tower isto iskljucujem...sada imam Big Tower Thermaltake Armor pa ne znam hocu li ga mjenjati, tj. ako cu mjenjati uzeti cu iskljicivo neko big tower kuciste.....bolje hladenje komponenata i lakse mi je "prckati" po big toweru. Prije Armora sam imao Chieftec Bravo big tower koje je isto tako bilo zakon kuciste...draze mi je bilo od ovoga Armora kojega sada imam.
Koliko je onaj Core2Quad bolji od ovoga E6750!?
SunBlade je offline   Reply With Quote