Većina ljudi koja kaže da je igra loše to uglavnon kaže radi nekih banalnih propusta koji u igri ovakvoj kalibra ne bi smjeli bit. Bar ja na to tako gledam
Recimo igra ovog kalibra ne bi smijela imat onako lošu upravljivost. Da, znam da je arkada, al ovaj moje se ne odnosi na to je li arkada ili ne, nego se odnosi na to da je upravljivost katastrofalna.
Ona kamera (pogled) ne bi trebala bit onakva, jer ono baš odbija od igranja. Mislim, kamaera se trese pri šaltanju, pri ubrzavanju se udaljava, a kad stisneš nitro skoro ti auto ode iz vidokruga
Ozbiljna igra ne bi trebala imat onakav šugavi celer (brzinomjer). Podsjeća me na Lego race, a ne NFS
I za kraj, ozbiljna igra se ne bi trebala bazirat na onoj otrcanoj frazi - postani kralj ulice ili kako već. Ipak ovo ne igraju djeca od 10 godina i manje, a samo njima nešto takvo može bit zanimljivo. S tim pod ruku ide i ona "mapa" pod karijerom. Šta je ono, nekakav ružni grafit? Sumnjam da nije moglo bolje
Nego da ne ispadne samo da pljujem. Oštećenja su ok, je da su nerealna, je da ima svega. Al nakon Underground serijala, te Carbon i MW, ovo je definitivno korak naprijed. Sređivanje auto je nikad bolje, samo me je*eno živcira ona usporenost i ono vizualno sređivanje (grafiti, vinili,..) koje je imho, jako loše odrađeno, kako u ovom NFS, tako i u ovoma do sada. Izgubim 30 minuta, prsti me zabole, potrošin xxxxx $, a ne napravim ništa...
Zračni tunel je ok dodatak, detaljnije namještanje svake komponente je također ok, a i u praksi se ponaša jako realno za jednu arkadu.
Zvuk je ok, iako je onaj komenatator jako naporan i iritantan, al to se lako sredi (mute

). Grafika je također ok, ali uz jednu veliku zamjerku. Na low i medium je katastrofa, dok je na high perfekta. Nema između...
isto tako FPS su na low oko 25, a na high oko 30 na mojoj konfi
Uglavnon raspisa san se, nećete zamjerit