View Single Post
Staro 25.11.2007., 19:12   #423
Mr.Ex.President
Torrent freek

Mr.Ex.President's Avatar

Datum registracije: Mar 2005
Većina ljudi koja kaže da je igra loše to uglavnon kaže radi nekih banalnih propusta koji u igri ovakvoj kalibra ne bi smjeli bit. Bar ja na to tako gledam

Recimo igra ovog kalibra ne bi smijela imat onako lošu upravljivost. Da, znam da je arkada, al ovaj moje se ne odnosi na to je li arkada ili ne, nego se odnosi na to da je upravljivost katastrofalna.

Ona kamera (pogled) ne bi trebala bit onakva, jer ono baš odbija od igranja. Mislim, kamaera se trese pri šaltanju, pri ubrzavanju se udaljava, a kad stisneš nitro skoro ti auto ode iz vidokruga

Ozbiljna igra ne bi trebala imat onakav šugavi celer (brzinomjer). Podsjeća me na Lego race, a ne NFS

I za kraj, ozbiljna igra se ne bi trebala bazirat na onoj otrcanoj frazi - postani kralj ulice ili kako već. Ipak ovo ne igraju djeca od 10 godina i manje, a samo njima nešto takvo može bit zanimljivo. S tim pod ruku ide i ona "mapa" pod karijerom. Šta je ono, nekakav ružni grafit? Sumnjam da nije moglo bolje

Nego da ne ispadne samo da pljujem. Oštećenja su ok, je da su nerealna, je da ima svega. Al nakon Underground serijala, te Carbon i MW, ovo je definitivno korak naprijed. Sređivanje auto je nikad bolje, samo me je*eno živcira ona usporenost i ono vizualno sređivanje (grafiti, vinili,..) koje je imho, jako loše odrađeno, kako u ovom NFS, tako i u ovoma do sada. Izgubim 30 minuta, prsti me zabole, potrošin xxxxx $, a ne napravim ništa...
Zračni tunel je ok dodatak, detaljnije namještanje svake komponente je također ok, a i u praksi se ponaša jako realno za jednu arkadu.

Zvuk je ok, iako je onaj komenatator jako naporan i iritantan, al to se lako sredi (mute). Grafika je također ok, ali uz jednu veliku zamjerku. Na low i medium je katastrofa, dok je na high perfekta. Nema između...
isto tako FPS su na low oko 25, a na high oko 30 na mojoj konfi

Uglavnon raspisa san se, nećete zamjerit

CPU: AMD Ryzen 5 1600X MHz - cooling: Corsair H100x
MBO: MSI B450 Gaming Plus
RAM: 2x 8 GB DDR4 G.SKILL 3000 MHz (Aegis F4-3000C16D-16GISB)
VGA: Asus GeForce 970 4 GB STRIX
HDD: SSD Kingston 256 GB [KC400] || Toshiba 3 TB [DT01ACA300]
Case: NZXT S340 - Rear exhaust 120mm - 7V
PSU: Corsair RM550X 550W

Periferija

LCD: HP ZR24w
Keyboard: Logitech Illuminated Keyboard
Mouse: Logitech G400
Gaming Wheel: Driving Force™ Pro
Sound: Genius SP-HF1201A
Printer: HP LaserJet 1020
Scanner: HP ScanJet 4300