View Single Post
Staro 25.11.2007., 17:16   #10
McG
-------

Datum registracije: Aug 2005
Citiraj:
Autor Ovca Pregled postova
@ McG:da je oc`ing neka znanost,bas i nije...ne mislim da prosjecni rezultati sint.testov sa hwbota mogu bit tako nedostizni prosjecnom clanu pce foruma kakvim se i sam smatram.
Nisam ja rekel da clockanje znanost. Mada nije ni daleko, kad pogledaš kakvo znanje i kolko iskustva ti treba da primjerice jedan Q natjeraš na 4.5GHz+. Uglavnom ljudi svoje C2D procesore drže na 3.0GHz i za taj takt stvarno ne treba znati kvantnu fiziku. Ali opet imaš onih koji usprkos svim vodičima i dobroj volji ljudi, ne znaju postići tih 3.0GHz (pa krive sve: od ploče do prodavača), a većina postova im se sastoji od toga da hvale overclockerske mogućnosti Intelovih procesora.
Citiraj:
a to tko ga(21/6/80 sve preporucuje ukljucuje i neke nesamoprozvane overklokere.
Definitivno, i sam preporučujem spomenute procesore kad se ukaže potreba/prilika, a clockanje me interesira podjednako ko i zadnji album Severine.
Citiraj:
pa ne misle se ljudi (valjda ?) doci zalit na threadove pce foruma ako im dopadne saka neki losiji primjerak(a tu im kao neko garantirao da ce ic 3.0+ a ne ide) ili pak jer su nesposobni iskoristit ono sto su platili.
Ima svega. Kolko je samo tema otvoreno s pitanjima na kolko ide i s kojom voltažom. Onda kad ljudi vele da to ovisi o sreći, primjerku, ostataku komponenti, imaš čuđenje i nevjericu. Pa se pitaju kak je moguće da tolki broj faktora utječe na clock, a svi govore da se Core clocka sam tak.
McG je offline   Reply With Quote