Evo ovako ovdje imas samo protivnike i to je to steta kako je napravljena a najavljivali su brda i doline... mislim nije ni do koljena flat out.u ili DIRT.u koji sad vise spada u arkade nego u simulacije....
fizika u igri je skroz cudna jucer sam napravio totalku sto sam se sjurio nis pasicu i auto mi je ajmo rec nekako cudno poskocio i otisao na krov....
nisam igrao puno pa necu previse ni komentirat... ubacivanje zonde u igru i da se digne na zadnja dva makar to nisam vidio je totalna glupost auto ima takav downforce u zivo ma da u nju stavio i 6000HP.a ne bi se tako mogla lagano dic...
ajde jasno mi je da se dodge charger digne ili neki takav auto ali ovo je bezvezarija... odigrat cu do kraja igru radi postovanja NFS naslova
ja neblatim igru nego neke besmislice koje se u igri dogadaju.... ima stvarno super stvari mozes sad stvarno nadogradivat auto kako hoces makar sam trenutno poceo pa nema love za tako nesto... malo jos ne kuzim princip same igre ali kad skuzim nadam se da ce biti zanimljivo.....
meni fali policija i auti tj nekaj sto ce ti smetat sto ti otezava voznju u igri... jer nije isto se trkat po pisti sa 6 auta i to je to ili sa 8 auta i 1000 koji ti smetaju.... zar ne?
eto neko moje gledanje igre nakon 2h igranja....