Da doslo je do toga trebam flashat biose nakon dugog razmisljanja mislim da ce tako biti najbolje
Razlozi: nakon stavljanja druge grafe i rama komp treba par puta resetirati da bi se bootali winsi!
Overclocking koji ploča podrzava te i ima opciju za dizanje samo što u biosu nemože sačuvat kad promjenim takt vec stalno vraca na staro default
Dakle komp je iz 2003 ( nema veliku vrijednost ) i ploča mu je gigaybte ga-8sdx--- Link sa informacijama i biosima za tu ploču
http://www.gigabyte.com.tw/Support/M...34&ClassValue=
procesor je intel 4 northwood
I dakle shvacam da je vrlo rizicno i da samo mala greska i sve se za***e mogu si zabit gavu u šupak
i znam da postoji flashanje iz winsa ali nije bas sigurno po procitanim postovima sa forum-a
Te da postoji manualno flashanje koje je sigurnije! ali teže
I sad znam da je mogu naci kak to napravit na tisucu stranica samo proguglam ali eto mislim da je ovako bolje!
1. sto mi je sve potrebno za flash?
2.što sve trebam znati o tome i što ne ?
3.par savjeta
4.kako obavit flash sto jednostavnije i sigurnije ,korak po korak?
na stranicama od gigaybta nema nikakvog manualna za to vec samo manual za flashanje biosa putem njihovog @bios writera koji to radi iz winsa i
i prvo sam se ja s tim slozio i napravio i kao sve uspjesno samo ga jos trebam resetirat nakon restarta morao sam ga resetirati jos jednom da bi usao u nista se nije dogodilo! biosi se nisu flashali uz to pise stara verzija f2 a trebala bi nakon update-a biti f6
pomoc! sta da radim?