Evo, za rođendan dobio novog pacova, pa bi htio podijeliti neka mišljenja i iskustva!
Razer DiamondBack Plasma LE je prvenstveno gamerski miš (makar sebe ne smatram nekim gamerom). Za ovog miša sam se odlučio, jer sam htio isprobati higher end periferiju. Do sada sam imao miševe "vulgaris" do nekih 100 kuna...
Ovaj miš krase visoka preciznost i brzina, te vrlo dobra ergonomija.
Miševe osobito smatram relativno subjektivnim stvarima, pošto će nekima pasati izgled i oblik a nekima neće...
Evo slikica:

Miš je veći od Sony Ericsson W200i mobača, ali i znatno veći od starog Creative Lite miša.

Miš ima unutra plavu LED-icu koja ne svijetli prejako niti preslabo. Kombinacija plave i crne i još prozirna plastika po meni zaslužuju najviše ocjene za izgled

Kao što vidite, lijeva i desna tipka su poprilično velike i gumirane, tako da problema sa klizanjem prstiju na ovom mišu neće biti...Scroll kotačić je također kvalitetan. Na dodir je vrlo udoban, malo veći nego na Liteu. Nije prehrapav a bome niti sklizak...dojam je fenomenalan! Također plastika ne škripi kao na starom mišu (što je i za očekivati od miša koji dođe oko 300 kuna), svugdje je kvalitetna i jako lijepo obrađena. Ovaj prozirni dio miša nema ni jednu ogrebotinu.
Mišonja koristi teflonske nogice, tako da jako lijepo klizi po površini radnog stola. Koristi IR senzor razlučivosti 1600 DPI, što je prilično respektabilna brojka...Miš leti!
Što se tiče težine, nije pretežak niti prelagan.
Također sa mišem dobijete i CD sa driverima, tj. utilityem za konfiguraciju...Za drivere za sada nemam loših riječi, troše 00 CPU resursa, ali klopaju 14 megi RAM-a...
Dojmovi: je li se isplatilo dati tih 300 kn? Mislim da je, dojam koji ostavlja ovaj miš je neusporedivo bolji od starog miša (koji je koštao 70 kn) i mislim da će se tih 300 kn isplatiti kroz svakodnevni rad. Užitak je držati ovaj miš u ruci, raditi s njim i kliktati!

Također imate i 2 godine garancije na njega.
+ ergonomija
dizajn
kvaliteta
preciznost
brzina
općeniti dojam
- možda je nekima 300 kn previše za pacova, ali mislim da ovaj vrijedi toliko...