Tema: Borg Cube
View Single Post
Staro 28.02.2004., 15:52   #18
Sky
Guest

Datum registracije: Apr 2003
Ne znam, Nemesis mi se baš i nije svidio. Ako misle nastaviti tako raditi filmove, bit će bolje da je Nemesis zadnji ST film.
Što se tiče DS9, već sam pogledao sve na SAT1, tako da mi nije thrill ponovo sve gledat kad znam kraj, koji je GLUUUUUUUP, ima tako GLUPIH epizoda da je to za plakat, (istinabog, ima i super FENOMENALNIH epizoda, ali te su u manjini).
Kad smo već kod smrti dobrih likova, primjetio sam jednu paralelu u ST-u. Kad Jadzia umre, ima onog simbionta da prenese sjećanja, Data rikne, ali ima ovog 8086 pra-Datu za njegova sjećanja... A živo sumnjam da će Data ikad više biti Data...
I da, izgleda da su jedini sposobni članovi Starfleeta na Enterpriseu, Voyageru i DS9. Oni će se izvući iz ne znam kakve nemoguće gabule, ali će svi drugi eksplodirati pri prvom pogotku fotonskog torpeda, ako važniji članovi poginu, stvorit će se svemirska veremensko prostorna anomalija kojom će se objasnit kako ovaj je živ, da kad Picarda ćope Borgovi, da jedan brod može zaustaviti Borg kocku koja je potaracala cijelu flotu tek tako... zašto Enterprise u jednom trenutku ne eksplodira bez nekog posebnog razloga (ili od nekog trivijalnog uzroka)?
A i svemir mi je previše sterilan...
A mene trese prehlada...
Sky je offline   Reply With Quote