Citiraj:
Autor danc00
Pametno zboriš, mislim da sam se odlučio za 1950pro(novu)--sam me zanima dal je svejedno uzmem sapphire ili powercolor(ne mislim niš klokat),,i dal je dosta 400w nekog ne previše poznatog proizvođača!! Mislim cijela kofiguracija je nova pa mislim samo uštekat i deriii,,ne bavim se OC-om!!!P.S. i kako se kreće temp, dal su to neke normalne cifre..?
|
ne znam koliko ti se nova isplati, relativno su skupe (ja recimo nikad ne bi uzeo novu samo je tesko naci polovnu na par rata

) u odnosu na ne bas jako stare polovnjake. napajanje ti je vrlo vjerovatno dosta ali opet - uzmi polovnu grafulju i ostaje ti posve dovoljno casha da kupis posteno napajanje i rjesis taj moguci problem.
a temperature onako, nisu bas niske kad se igra duze vrijeme ali taj model dolazi s vise verzija hladjenja ovisno o proizvodjacu tako da je tesko nesto reci u globalu. moja je recimo na razini stare bliss 7600gt clockana, dakle oko 60 stupnjeva. po nekima puno al cisto me boli k, nije da ce krepat, pasivne verzije iste skacu i puno vise pa ostanu zive