moze puno bolje( i jeftinije)

Monitor: valjda je ok, u to necu ulazit(pogledaj malo u istoimenom podforumu)
Maricna : DDR 3? sto ce ti to...Skupo ko sam vrag a napredak i nije neki..i jos k tome si "kupio" ddr2

...Radije uzmi neku Asusicu ili Gigabyte-cu do 1000 kn, ako ne mislis cijedit sustav ta ploca ce ti bit i vise nego dovoljna (p35 chipset)
Procesor: totalno NE best-buy...ili idi na q6600 za istu cijenu ili e6750(slicno tvom odabiru), a tu razliku u frekvenciji kasnije lako nakoknadis malim klokanjem, ukoliko bude potrebno
RAM: preskupo i nepotrebno imho... Radije kupi istu memoriju na 667 mhz, lako ga dignes na 1000+mhz(dolaze na istim cipovima, a clanovi ovdje kazu da se clocka ko luda)
VGA: nisam dobro upoznat mislim da je to preskupo, radije kupi ovu Ati HD 3870 i ustedi 500 kn a manjak u performansama mislim da nebi trebao osjetit
Napajanje svakako promjeni: uzmi Corsaira 450 W (sasvim dovoljno)
U hard, a pogotovo kuciste necu preise ulazit - stvar osobnog odabira - ukusa...jedino ako zelis malo tisi rad harda razmisli o hitachiju i samsungu...
To je to, ostat ce ti podosta love sa strane, mozda mozes kupit neko kvalitetnije kuciste, ili zamijeni monitor sa nekim boljim (uzmi neki sa S-IPS matricom...neces pozalit, cak i u slucaju ako ti je pc prvenstveno za igre,...dobar monitor je dobar monitor