Ok, znaci, ako ostavim da se skenira cijeli HDD (200 GB) i nakon toga kliknem na recovery, ako i to uspjesno obavi, sto ja trebam dalje ciniti? Kako dolazim do tih podataka na disku? Jer, disk je sada spojen kao sekundarni disk i u windowsima je nevidljiv. Da li ce nakon recoveryja postati vidljiv u My Computer? Kako i gdje da pristupim sadrzajima na disku nakon recoveryja? I da li je taj disk nakon recoveryja spreman za daljnje koristenje kao sto je bio i prije nego se sve smrdalo ili ako ga spasim cim prije przim na DVD-e sto mi je bitno, a nakon toga formatiram, instaliram ponovo OS i sve iznova napravim, particioniram itd.?
PS: Disk imam skoro tri godine i na njemu je sve kao i prvog dana. Particije su iste, sve isto, nista nije ordinirano osim instaliranja OS na C particiju kad je bia potreba.

Particije su tri, C, D i E. Sve su NTFS.
I jos nesto, spominje mi taj MBR, ali ne da da se napravi. Na svom kompjuteru sam napravio initialize za disk u onom Manageru (prva slika) i maknuo je onaj znak zabrane (prekrizeno), ali na drugom kompjuteru u koji sam spojio disk opet nesto brljavi, nije taj isti znak, ali je onaj zuti trokutic... tako da, sto problema...