View Single Post
Staro 22.11.2007., 20:24   #25
Gjurovski
P.E.B.K.A.C.

Gjurovski's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor coconut Pregled postova
Frend uzeo ovog drugogo HP-a. Isuse, što na njemu ima bespotrebnog softvera. Lap mrcina, a vuk'o se k'o puž. Skinem Norton Internet Security, a lap poleti. Čovjek je napravio backup sistema i sada ide jedan lagani format c i instalacija XPP i osnovnih programa.
Ha to je klasika na svim laptopima koji dolaze sa nekakvim instaliranim operativnim sistemom, evo ja sam mislio ma necu nis dirati ostavit cu Vistu neka bude na laptopu ali nakokon dan i pol sam popiz.. ono nemam nis upaljeno samo otvorio jednu internetsku stranicu uhvatio ju sa pokazivacem misa i poceo naglo tresti naokolo po desktopu kad li ono na onom satichu sa strane koji pokazuje opterecenje Cpu-a i rama skocila kazaljka Cpu-a na 86%... ono mos mislit rekoh ja jedan lagani zbogom Visti do nekoga lijepseg vremena SP-a dvojke...

@gbjelic neznam na tebi je izbor ja evo vrtim stranice sa laptopima vec 2mj i odlucio se na Toshibu a nisam bio za HP no sada bih vrlo rado promijenio misljenje....
Moj savijet je neka ti u ducanu u kojem budes kupovao laptop, zatrazi da ga upale pred tobom isprobaj ga pa odluci meni je ovo prakticki kao igracka naspram HP-a samo je paprena cijena....
Ali ima i pluseva laptop, recimo 6 USB prikljucaka, firewire, HDMI, VGA... a xp leti na njemu, valjda ce i CoD4....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12

Gjurovski je offline   Reply With Quote