Citiraj:
Autor coconut
Frend uzeo ovog drugogo HP-a. Isuse, što na njemu ima bespotrebnog softvera. Lap mrcina, a vuk'o se k'o puž. Skinem Norton Internet Security, a lap poleti. Čovjek je napravio backup sistema i sada ide jedan lagani format c i instalacija XPP i osnovnih programa.
|
Ha to je klasika na svim laptopima koji dolaze sa nekakvim instaliranim operativnim sistemom, evo ja sam mislio ma necu nis dirati ostavit cu Vistu neka bude na laptopu ali nakokon dan i pol sam popiz.. ono nemam nis upaljeno samo otvorio jednu internetsku stranicu uhvatio ju sa pokazivacem misa i poceo naglo tresti naokolo po desktopu kad li ono na onom satichu sa strane koji pokazuje opterecenje Cpu-a i rama skocila kazaljka Cpu-a na 86%... ono mos mislit

rekoh ja jedan lagani zbogom Visti do nekoga lijepseg vremena SP-a dvojke...
@gbjelic neznam na tebi je izbor ja evo vrtim stranice sa laptopima vec 2mj i odlucio se na Toshibu a nisam bio za HP no sada bih vrlo rado promijenio misljenje....

Moj savijet je neka ti u ducanu u kojem budes kupovao laptop, zatrazi da ga upale pred tobom isprobaj ga pa odluci meni je ovo prakticki kao igracka naspram HP-a samo je paprena cijena....
Ali ima i pluseva laptop, recimo 6 USB prikljucaka, firewire, HDMI, VGA... a xp leti na njemu, valjda ce i CoD4

....
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/
Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12